fredag 4. februar 2011

a few scotch eggs too short for a good picnic, som lynn ville sagt
























BILDEUPDAAAAATE. White Rock, La Bella med Kostas & Katie, svomming med krokodiller (personer av det annet kjoenn som svommer etter deg naar du prover aa ta et avslappende ettermiddagsbad),. Et bilde av chapatimannen vi liker saa godt, et bilde av verdens kjekkeste busspengemann, litt bilder fra engelskklubben vaar, bilde av at vi lager volleyballbane, og beundrere paa stranden som trodde at Synnove var Britney Spears. I tillegg et bilde av Marit i bikini. Et bilde fra Kigali. Noen kunsterbilder tatt av Marit. En lapp som hang paa immigrasjonskontoret i Kigali. En annen lapp som Tim fikk av en dame, som trenger en handicapsykkel. Synnove er paa saken.
Synnove har vaert doende i 4 dager, Marit har vaert paa fest og date hele tiden.
Naa er begge prinsessene friske og raske, litt emosjonelt klikka som folge av lariampiller og en helt klikka dag paa barnehjemmet, men naa er helgen her, og det er knallers.
Vi har faatt to nye voluntorer (kusiner, ikke sostre) som er HERLIGE. Clara fra DANMARK, Skandinaviapower!!! og Ellen fra USA. De er herlige og passer skikkelig bra inn i familien vaar. Vi faar snart en ny onkel, som var rockestjerne da han var ung men naa er en kristen bestefaraktig mann.

2 kommentarer:

  1. hurra for bildeupdate! :D og heia chapati-mannen. jeg digger james bond-faktoren på bildet av marit. heia dere, jenter!

    SvarSlett
  2. Sykt freshe bilder, sykt fresh blogg! Venter på flere innlegg!

    SvarSlett