tirsdag 15. mars 2011

who wants a banana????

DERE TRODDE VI VAR DOEDE!! Det er litt hardknocklife her i storbyn, men vi lever ennaa!

Noen hoydepunkt fra denne uken:
1. Marit sa hun var en soldat og fridde paa bussen til en fremmed mann.
2. Synnove ble 20 aar!
Mart & Clara vekket henne med nyyydelig kake, cola og kaffe, og de hadde lagt godteri paa hvert eneste trappetrinn ned til frokostbordet som bestod av sjokolademelk og havregroet og ananasjus! Marit hadde ordnet den beste gaven i verden - brune og gule ark med nydelige hilsner fra ulike mennesker, det var helt knallers og Synnove graat av glede!
3. Vi var paa Karen Blixen museet, det var en nydelig opplevelse, vi saa en fjellape, en kaffemaskin og en HYRAX, en slags ape-ekorn-kattepus.
4. Vi har badet i en safaripark under palmer og sklidd paa en steinsklie som gjorde at vi fikk blaamerker.
5. Vi har spist nyyydelig mat.
6. Vi var ute med James, broren vaar, andre voluntorer og hadde en ret sjov aften!
7. Vi har sittet og kost oss i Uhuruparken.
8. Vi har sittet 4 mennesker i baggasjerommet paa en bil (det boer man ikek gjore)
9. Vi har fatt VANN I HUSET. Etter 2 uker uten vann i huset har vi vann i huset, det er fantastisk, vaar foerste dusj paa to uker er i kveld!!
10. Vi har spist chips fra en pose med ketchup.
11. Vi ble egentlig kidnappet av en ekkel mann i matatuen hans, men vi broet oss ut av bussen halvveis i fart og kom oss ut i god behold. Synnove litt sinna og frustrert, ellers gikk det bra.
12. Vi motte en noerd som viste oss en MaoMaohule og vi saa noen nakne mennesker bade i en meget beskidtet elv for aa si det paa dansk.
13. Vertsmoren vaar har stadig morsomme utsagn om alt mulig. For eksempel skjonte hun godt at Marit var sliten etter at hun hadde strammet rompa si saa mye.
14. Vi har hatt show i uhuruparken paa en trampoline. I HAVE NEVER SEEN WHITE PEOPLE JUMPING BEFORE. Saaa, made their day, for aa si det saann.
15. Vi gleder oss egentlig litt til aa vaere ferdige som voluntorer og bare ligge paa stranda i Mombasa, men er delvis motiverte til baade anti/dopkampanje og aids/infokampanje til uken!!

All good, all good, men vi savner faktisk Oslo litt.

2 kommentarer:

  1. Jeg leser bloggen deres med et stor smil om munnen og ler for meg selv, dere er jammen meg to herlige jenter <3

    - Oda

    SvarSlett
  2. oslo savner dere òg!

    SvarSlett