torsdag 27. januar 2011

Sitter aa hoerer waterloo paa Gisenyis daarligste internettkafe, yiiihaaa!

Korrupsjonssaken er ikke en korrupsjonssak - men folk er definitivt skyldige i aa ikke informere og kommunisere. Vi har betalt 50 000 francs for et employee visa (goey at mannen paa migrasjonskontoret sa at vi ikke er arbeidere,vi er frivillige, han ser ikke paa oss som arbeidere, men vi maa likevel betale arbeidsvisa, budskap: inkonsekvent og dustete byraakrati uten grunnlag, igjen!)

Vi var i Kigali paa onsdag, ordnet visagreier, var paa Kimirunku marked der Marit kjoepte seg en smashing kjole i tillegg til at hun ble forsoekt kristnet av kjoledesigneren, morsomt!

I gaar var den villeste dagen, vi var foerst paa GBV prosjektet og lagde perler med en gjeng herlige HIVpositive damer. Paa vei fra klinikken kjoepte vi sukkerroer, for 2 kroner fikk vi en halv meter, som vi ga bort til noen kids paa vei hjem. Saa gikk vi gjennom en landsby der folk oppfoerte seg som om de ikke hadde sett hvite foer, paa desperat soeken etter chapati fant vi en sjappe der vi fikk se dem lage chapatien for oss, selvfolgelig sto 50 barn rundt aa saa paa, hvor ofte ser man hvitinger kjoepe chapati liksom?? Paa barnehjemmet var folk for troette til a studere.. Saa vi spilte volleyball og lekte med kidsa i stedet. Transporten hjem var aa sitte bakpaa lasteplanet paa en lastebil, vilt fett! Saa gikk vi paa melkebar (de har ikke kafeer, men melkebarer, du kjoper en liter floete og en muffins og chillern) der Marit drakk floete og ble skikkelig kvalm..

Ellers sier dama som leder organisasjonen vaar til de andre frivillige i Kigali at det er UTRYGT aa bo i vaart gjestehus, og at det i det hele tatt er utrygt aa bo og sove i Gisenyi, det er best aa bare ta en dagstur. Morsomt at hun sier det naar vi har bodd og sovet her i nesten en maaned naa. Uansett saa kommer Ella, Natalie og to andre paa besoek til oss i morgen, og vi skal kose oss paa stranda, ta dem med paa klinikken og vise dem vaar lille landsby!

FAVORITTSITAT DENNE UKEN:

Synnove: Det er bare de to guttene som er forelska i oss som bryr seg om vi er her (de heter Benjamin og Teofil, og vi lurer paa hva i all verdens land de gjorde paa barnehjemmet foer vi kom, de folger etter oss og synes det er lurt at vi er 4 stk som henger opp et ark, og vi maa diskutere grundig hvor det skal henge. Vi pleier aa bare gaa fra dem naar de snur seg.)
Marit: De to? Alle guttene er forelska i oss, det er bare de to som har makt til aa si noe.


Har egentlig masse bilder til dere, men denne internettkafeen er saa daarlig, saa det tar hundre aar. Mannen paa favorittkafeen vaar maatte nemlig ut aa kjoepe elektrisitet..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar